Інформаційне повідомлення від КП "Харківські теплові мережі"

ШАНОВНІ ХАРКІВЯНИ!

У відповідності до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (надалі - Нацкомпослуг) №650 від 06.06.2014 р. з 01 липня 2014 р. встановлені  нові тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню КП "Харківські теплові мережі".

Тарифи розраховані з врахуванням вартості теплової енергії для потреб населення, затвердженої Постановою Нацкомпослуг №464 від 23.04.2014 р. «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення КП "Харківські теплові мережі"», та зміни інших складових витрат, та становитимуть:

❖     централізоване опалення:

▪     для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії  374,69 грн./Гкал (з ПДВ);

▪     для абонентів житлових будинків без будинкових приладів обліку теплової енергії – 9,58 грн. за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з ПДВ);

❖     централізоване постачання гарячої води (з урахування вартості холодної води):

▪     за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання –

23,15 грн. за 1 куб. м (з ПДВ);

▪     за відсутності рушникосушильників – 21,44 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).

Постанова Нацкомпослуг №650 від 06.06.2014 р набирає чинності з 01 липня 2014 р., але не раніше дня її офіційного опублікування.

 

КП "Харківські теплові мережі" 

 

У додатках наведено постанову «Про встановлення тарифів на теплову енергію» Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг; причини підвищення тарифів на теплову енергію для населення; динаміку зміни  тарифів з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води та структуру цих тарифів.

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes