Наказ Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна №1426 від 26.08.2021 "Про прийняття рішення про включення до Переліку першого типу майна – кіоск № 20 у підземному підвуличному пішохідного переході №1 біля ст.м «Героїв Праці» за адресою: м. Харків, вул. Героїв Праці, 22-М"

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, рішення 38 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 02.12.2020 № 2308/20 «Про деякі питання оренди комунального майна територіальної громади міста Харкова», Положення про Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради (нова редакція) (далі – Управління), затвердженого рішенням 1 сесії Харківської міської ради 8 скликання від 09.12.2020 № 7/20 «Про затвердження положень виконавчих органів Харківської міської ради 8 скликання»,  враховуючи  наказ Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради від 08.07.2021 №22-Б/ТР, наказ Комунального підприємства «Підземне місто» від 09.07.2021 № 75.

Н А К А З У Ю:

1. Включити до Переліку першого типу майно – кіоск №  20 у підземному  підвуличному пішохідному переході №1 біля ст.м. «Героїв Праці» за адресою: м. Харків, вул. Героїв Праці, 22-М, що перебуває на балансі комунального підприємства «Підземне місто».

2. Відділу обліку комунального майна:

2.1. Протягом десяти робочих днів оприлюднити інформацію щодо прийняття рішення про включення майна до Переліку першого типу на офіційному вебсайті Харківської міської ради в розділі «Користування комунальним майном. Оренда».

2.2. Опублікувати в електронній торговій системі (далі – ЕТС) інформацію про потенційний об’єкт оренди, щодо якого прийнято рішення про включення до Переліку першого типу.

2.3. Повідомити Балансоутримувача про обставини, визначені в п. 1 Наказу протягом трьох робочих днів з дати Наказу.

3. Контроль за виконанням залишаю за собою.

 

Заступник директора Департаменту –
начальник Управління                                                                                         В.М. СОЛОШКІН

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes