Наказ Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна №1474 від 02.09.2021 "Про прийняття рішення про оголошення аукціону"

На підставі ч. 9 ст. 18. Закону України «Про оренду державного та комунального майна», згідно з Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, у відповідності з Положенням про Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради у новій редакції (далі – Управління), затвердженого рішенням 1 сесії Харківської міської ради 8 скликання від 09.12.2020 № 7/20 «Про затвердження положень виконавчих органів Харківської міської ради 8 скликання», враховуючи  звернення фізичної особи – підприємця Сергієнко Є.М. вх. № 9007 від 15.07.2021, звіт про оцінку майна, довідку балансоутримувача - комунального підприємства «Підземне місто» для продовження договору оренди та довідку Управління про продовження договору оренди.

Н А К А З У Ю:

1. Оголосити аукціон, за результатами якого може бути продовжено договір оренди № 6066 від 22.12.2015, укладений з  фізичною особою – підприємцем Сергієнко Є.М. на майно – кіоск № 32 у підземному підвуличному пішохідному переході № 2 біля ст.м. «Академіка  Барабашова» за адресою: м. Харків, вул. Амурська, 2-М, балансоутримувачем якого є комунальне підприємство «Підземне місто».

2. Відділу обліку комунального майна:

2.1. Оприлюднити інформацію щодо прийняття рішення про оголошення аукціону на офіційному вебсайті Харківської міської ради в розділі «Користування комунальним майном. Оренда».

2.2. Розробити інформаційне повідомлення щодо умов продовження на аукціоні договору оренди згідно з п. 1. Цього Наказу.

2.3. Повідомити орендаря – фізичну особу – підприємця Сергієнко Є.М. про обставини, визначені у  п. 1. цього Наказу.

2.4. Оприлюднити в електронній торговій системі (далі – ЕТС) оголошення про продовження на аукціоні договору оренди згідно з п. 1. після прийняття відповідних нормативно-правових актів щодо роботи ЕТС та визначення Харківською міською радою особливостей оренди майна територіальної громади м. Харкова.

3. Контроль за виконанням покласти на заступника начальника Управління Клемчук Т.Ю.

 

Заступник директора Департаменту –
начальник Управління                                                                                   В.М.СОЛОШКІН

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes