ОГОЛОШЕННЯ про засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності

На виконання вимог абзацу 6 пункту 71 Порядку здійснення державного архітектурно-будівельного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2011 № 553 (далі – Порядок 553) Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту з інспекційної роботи  Харківської міської ради (далі – Інспекція) повідомляє, що 31.05.2023 об 10 год. 00 хв. за адресою: м. Харків, майдан Павлівський, 4, 3 поверх, Конференц-зала відбудеться засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності:

1). «Нове будівництво адміністративної будівлі із закладом охорони здоров’я по пров. Болгарському, 3 в м. Харкові».

Заявник – Петренко В.П. (звернення від 25.03.2023, вх. № П-6-45/0/31-23 від 27.03.2023);

Замовник – Возний Владислав Володимирович.

 

Відповідно до пункту 71 Порядку 553 заявник, замовник та/або їх представники мають право надавати пояснення та подавати додаткові матеріали з питань, зазначених у зверненні, з обов’язковим відображенням відповідної інформації у протоколі.

Разом з цим, Інспекція попереджає, що відповідно пункту 71 Порядку 553 у разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі. 

У разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту. У разі повторної неявки заява залишається без розгляду.

 

Для встановлення осіб запрошених на засідання Комісії при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.
У разі, якщо участь у засіданні Комісії буде брати представник запрошеної особи, необхідно мати документи, що підтверджують його повноваження
на представництво.

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes