Про реєстрацію офіційних спостерігачів від кандидатів на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2021-10-22 р. № 189

місто Харків

«22» жовтня  2021 року                                           18 год. 18 хв.

Про реєстрацію офіційних спостерігачів від кандидатів на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області
на позачергових виборах Харківського міського голови
Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року

До Харківської міської територіальної виборчої комісії Харківського району Харківської області 22 жовтня 2021 року надійшли подання про реєстрацію офіційних спостерігачів від кандидатів на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області Немічева Костянтина Віталійовича, Скорика Олександра Олексійовича, Терехова Ігоря Олександровича, на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року.

Відповідно до частини 1 статті 58, частини 1 статті 239 Виборчого кодексу України (надалі – Кодекс) у виборчому процесі можуть брати участь офіційні спостерігачі від кандидатів – суб’єктів виборчого процесу.

Згідно з частинами 2, 4 статті 239 Кодексу офіційний спостерігач від кандидата, реєструється виборчою комісією за поданням кандидата.

Подання про реєстрацію офіційного спостерігача за підписом кандидата вноситься до відповідної територіальної виборчої комісії не пізніш як за п’ять днів до дня голосування (на паперовому носії та в електронному вигляді).

Харківська міська територіальна виборча комісія Харківського району Харківської області, розглянувши вищезазначені подання, а також додані до них документи, встановила їх відповідність вимогам ч.3 ст. 58, ч.2-4 ст. 239 Кодексу.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями 58, 239 Кодексу Харківська міська територіальна виборча комісія Харківського району Харківської області

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

 

1. Зареєструвати офіційних спостерігачів від кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області Немічева Костянтина Віталійовича на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року, згідно додатку 1.

2. Зареєструвати офіційних спостерігачів від кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області Скорика Олександра Олексійовича, на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року, згідно додатку 2.

3. Зареєструвати офіційних спостерігачів від кандидата на посаду Харківського міського голови Харківського району Харківської області Терехова Ігоря Олександровича, на позачергових виборах Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року, згідно додатку 3.

4. Виготовити та видати офіційним спостерігачам відповідні посвідчення за формою, встановленою Центральною виборчою комісією.

5. Цю постанову оприлюднити на стенді офіційних матеріалів комісії та оприлюднити на офіційному веб-сайті Харківської міської ради.

 

 

Голова комісії

 

Секретар комісії

Олена МАТВІЄНКО

 

Кристина МІШУСТІНА

 

 

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes