Про реєстрацію Свідерського Петра Володимировича депутатом Харківської міської ради

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2010-11-14 р. № 1294

місто Харків

 

До Харківської міської виборчої комісії Харківської області надійшла заява Свідерського Петра Володимировича, обраного 31 жовтня 2010 року депутатом Харківської міської ради, про відсутність іншого представницького мандата.
 
Відповідно до частини першої статті 80 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» особа, обрана депутатом, сільським селищним міським головою, для її реєстрації, у разі наявності іншого представницького мандата, зобов'язана подати до територіальної виборчої комісії протягом 20 днів з дня офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів копію зареєстрованої заяви про припинення дії іншого представницького мандата, поданої до Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевої ради. Особа, обрана сільським, селищним, міським головою, одночасно з копією заяви про припинення дії іншого представницького мандата подає документ про звільнення з роботи (посади), несумісної з посадою сільського, селищного, міського голови.
          
На вимогу частини другої статті 80 Закону, у п'ятиденний строк з дня отримання документів, зазначених у частині першій цієї статті, територіальна виборча комісія приймає рішення про реєстрацію депутата, сільського, селищного, міського голови.
        
Відповідно до частини першої статті 80 Закону, керуючись частиною сімнадцятою статті 27, Харківська міська виборча комісія Харківської області постановляє:
 
1. Зареєструвати  Свідерського П.В. депутатом Харківської міської ради.
 
2. Видати (надіслати) Свідерському П.В. копію цієї постанови.
 
 
Голова Харківської міської
виборчої комісії  Харківської області                                       О.В. Дмитренко       

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes