ПРОПОЗИЦІЇ, ухвалені на загальноміських громадських слуханнях на тему «Принципове вирішення питань розвитку території в районі вул. Леся Сердюка, вул. Горянської, вул. Кричевського, провулка Дивногірського, вул. Сучасної в м. Харкові»

29 серпня 2017 г.

19.00

м. Харків,

просп. Тракторобудівників,55.

комунальний заклад «Харківський палац дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Харківської області»

 

 

За підсумками розгляду та обговорення питання «Принципове вирішення питань розвитку території в районі вул. Леся Сердюка, вул. Горянської, вул. Кричевського, провулка Дивногірського, вул. Сучасної в м. Харкові» прийняті наступні пропозиції:

1.  Рекомендувати ПРАТ "МЖК ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТ" провести роботу з розробки проекту водовідведення поверхневих вод з території кварталу житлових будинків, які збудовані ПРАТ "МЖК ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТ" в районі вул. Леся Сердюка, вул. Горянської, вул. Кричевського, провулка Дивногірського, вул. Сучасної та подальшого будівництва відповідно до технічних умов, наданих службами інженерних мереж міста.

2. Рекомендувати власнику незавершеної будівництвом будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Кричевського, 42, оформити усі необхідні документи на завершення будівництва вказаного об`єкту під житловий будинок з благоустроєм прилеглої території.

3. Департаменту містобудування, архітектури та генерального плану Харківської міської ради при розробці містобудівної документації врахувати пропозиції громадських слухань, передбачити резервування територій для розміщення об’єктів соціальної інфраструктури.

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes