З початку року міська влада надала харків'янам матеріальної допомоги на 2,5 мільйона гривень
15 квітня 2014 13:54
З початку року міська влада надала харків'янам матеріальної допомоги на 2,5 мільйона гривень У І кварталі 2014 року в виконавчий комітет міської ради надійшло понад 6300 письмових звернень громадян, що на 178 звернень більше, ніж за І квартал 2013 року.
Про це говориться в інформації Департаменту діловодства «Про кількість і характер звернень громадян та юридичних осіб, що надійшли до виконавчого комітету Харківської міської ради в І кварталі 2014 року». 

До громадської приймальні виконкому міської ради звернулося 1434 громадянина, з них керівники ради, її виконавчих органів та голови постійних комісій прийняли 474 громадянина, решті спеціалісти відділу з питань прийому громадян Департаменту діловодства дали відповідні роз'яснення та рекомендації у вирішенні поставлених ними питань. 

Харківський міський голова Геннадій Кернес прийняв на особистих прийомах 116 громадян, в тому числі на виїзних прийомах, які були проведені на ДП «Завод «Електроважмаш» та в ТЦ «Барабашово». 

За звітний період до міської ради надійшло 1232 письмових та 197 усних звернень громадян з питання надання матеріальної допомоги. Матеріальна допомога надана на суму понад 2,4 млн грн. 

За минулий період інформаційно-диспетчерська служба «15-62» прийняла понад 148 тис. усних заявок від мешканців міста. Надано роз'яснення та виконано роботи з 135,8 тис. питань. 

З повним звітом про кількість і характер звернень громадян та юридичних осіб, що надійшли до виконкому Харківської міськради, можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини