Харків'янка перемогла на етапі Кубка світу з фехтування на інвалідних візках
06 травня 2015 13:41 Спорт
Харків'янка перемогла на етапі Кубка світу з фехтування на інвалідних візках Етап Кубка світу з фехтування на інвалідних візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату пройшов 1-3 травня в місті Монреаль (Канада).

Харків'янка Євгенія Бреус завоювала золоту медаль у змаганнях шаблісток. У фіналі вона перемогла іншу українську спортсменку - Наталю Морквич зі Львова - з рахунком 15:13.

Майстер спорту міжнародного класу Євгенія Бреус є членом національної збірної команди з паралімпійського фехтування, бронзовим призером чемпіонату світу 2013 року, бронзовим призером чемпіонату світу 2014 року, дворазовим переможцем етапів Кубка світу. Вихованка Харківського обласного центру «Інваспорт».

Довідка. Фехтування на інвалідних візках існує в Харкові з 2011 року. Заняття проходять на базі школи-інтернату №8, де створено спеціалізований спортивний зал. За цей час вихований один майстер спорту міжнародного класу, три кандидати в майстри спорту. Харківські фехтувальники неодноразово ставали чемпіонами, срібними та бронзовими призерами чемпіонатів та Кубків України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини