Закінчується реконструкція скверу на бульварі Миру в П'ятихатках
13 жовтня 2015 16:50 ЖКГ
Закінчується реконструкція скверу на бульварі Миру в П'ятихатках Реконструкція скверу на бул. Миру в селищі П'ятихатки буде завершена найближчими днями.

Про це сьогодні, 13 жовтня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.

За його словами, міська влада зробила все, щоб привести цей сквер до ладу: тепер він добре освітлений, у ньому з'явилися лави і додаткові бічні доріжки, а днями буде розбитий газон під посів трави.

Сьогодні ж у сквері висадили 18 декоративних дерев - кулясту акацію, плакучу шовковицю, кулястий клен, а також 30 кущів.

«Жителі селища уже зараз можуть бачити, як змінився сквер. Ми робимо останні приготування перед відкриттям: залишилося встановити урни, помити плафони, лави», - зазначив Віктор Кітанін.

Голова Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва нагадала, що раніше Харківський міський голова Геннадій Кернес на зустрічі з жителями П'ятихаток обіцяв провести реконструкцію бул. Миру.

«Цей сквер - знакове місце, де відпочивають практично всі жителі селища. Була проведена велика робота, і я вважаю, що ми гідно підійшли до відкриття оновленого бульвару», - підкреслила Неллі Казанжиєва.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини