Харківські тхеквондистів виграли міжнародний турнір у Латвії
12 жовтня 2016 15:51 Спорт
Харківські тхеквондистів виграли міжнародний турнір у Латвії Міжнародний турнір з тхеквондо ВТФ «Rjga Open» пройшов 8-9 жовтня в Ризі (Латвія).

За підсумками змагань харків'яни Олександр Дзюба та Богдан Доценко, які виступали у віковій категорії «Юніори», завоювали золоті медалі. Так, Олександр Дзюба у ваговій категорії до 59 кг у півфіналі з рахунком 15:2 розгромив російського спортсмена, а в поєдинку за «золото» з рахунком 7:4 виграв у тхеквондиста з Бельгії.

У ваговій категорії до 68 кг Богдан Доценко в півфіналі з рахунком 1:0 переміг представника Білорусі, а в фіналі був сильнішим за суперника з Австрії - 7:1.

В цілому на турнірі українські тхеквондисти в трьох вікових категоріях (кадети, юніори та дорослі) завоювали 8 золотих, 4 срібні та 3 бронзові медалі.

Для юніорської збірної України, до складу якої входить чимало харків'ян, ці змагання стали підготовчим етапом до чемпіонату світу, який у листопаді відбудеться в Канаді.

Також зазначимо, що 15 і 16 жовтня в Палаці спорту «Локомотив» відбудуться чемпіонат України з тхеквондо серед дорослих і чемпіонат України серед юнаків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини