Англійська архітектор прочитає лекцію про доступність міського середовища для людей з інвалідністю
15 червня 2017 14:23 Суспільство
Англійська архітектор прочитає лекцію про доступність міського середовища для людей з інвалідністю Круглий стіл з питань перетворення сфери життєдіяльності на доступний простір для маломобільних груп населення відбудеться 16 червня в Харківському національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова (вул. Маршала Бажанова, 17, 2 поверх, конференц-зал №1).

В рамках заходу пройде зустріч-лекція архітектора Рубена Саффера з Великобританії зі студентами та викладачами університету, молодими фахівцями, експертами з доступності, членами районних комітетів доступності міста.

Початок круглого столу - о 9:30.

Довідка. Рубен Саффер у 1977 році закінчив факультет архітектури Оксфордського Політехнічного університету (курс планування і містобудування). Впродовж своєї професійної кар'єри працював в області контролю і управління будівельними проектами в сфері охорони здоров'я. Має великий досвід в області адаптації об'єктів соціального житла та громадських будівель до потреб людей з обмеженою мобільністю. Проводить лекції та тренінги з планування і організації доступного середовища.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини