Німецькі благодійники приїхали до Харкова
14 травня 2018 14:56 Суспільство
Німецькі благодійники приїхали до Харкова Голова німецької організації «Фонд робітничої благодійності» Фріц Кьорбер з міста-побратима Нюрнберга (Німеччина) в черговий раз приїхав до Харкова з гуманітарною місією.

Сьогодні, 14 травня, під час зустрічі з заступником міського голови Світланою Горбуновою-Рубан він разом із колегами розповів про те, яку допомогу надасть у цей візит.

«З 1992 року, тобто продовж 26 років, мінімум раз на рік, а то й частіше, я буваю в Харкові. За цей час у нас склалося ефективне співробітництво з місцевими соціальними службами, і найголовніше, що це йде на користь жителям міста. Цього разу ми профінансуємо видачу продовольчих наборів у територіальному центрі соціального обслуговування Московського району, а також благодійну їдальню, де люди отримують гарячу їжу. Завтра ми плануємо роздати 150 малозабезпеченим харків'янам матеріальну допомогу», - розповів Фріц Кьорбер.

Також на прохання Світлани Горбунової-Рубан німецькі благодійники погодилися допомогти харківській сім'ї, в якій двом немовлятам, недоношеним близнятам, необхідний комплекс реабілітаційних заходів.

«Наші друзі з Нюрнберга допомагають не тільки установам - лікарням, територіальним центрам, гімназії для людей з вадами зору, центру реабілітації «Промінь», а й конкретним людям. Це дуже цінно, коли допомога потрібна терміново, в цю хвилину, і вони реагують на ці прохання миттєво. Сьогодні Фріц Кьорбер погодився допомогти без коливань, і вже завтра зустрінеться з главою сімейства», - зазначила після зустрічі Світлана Горбунова-Рубан.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини