Заява Харківської міської ради
07 липня 2018 14:30 Місто
Заява Харківської міської ради Шановні харків'яни!

20 червня була здійснена спроба захоплення Харківської міської ради невідомими молодиками.

Ще під час того, як у будівлі міськради агресивні загарбники палили димові шашки і розпилювали газ, керівництво міста з певних джерел отримало інформацію, що за нападом так званих «активістів» стоїть начальник Управління СБУ в Харківській області Андрій Носач.

Пізніше, під час з'ясування причин події, ці відомості не підтвердилися і виявилися явною дезінформацією, метою якої була ще більша дестабілізація обстановки в Харкові. Як ми тепер розуміємо, розрахунок був на те, що керівництво міста увійде в жорсткий конфлікт з першими особами СБУ області, після чого, як наслідок, можуть відбутися акції протесту, які можуть перерости у масові заворушення.

У сторін цього інциденту вистачило самовладання не скотитися до відкритого протистояння. Це і дало можливість керівництву міста розібратися в ситуації і зробити певні кроки, які незабаром допоможуть представити громадськості тих людей, що зловмисно дезінформували Харківську міську раду. Більш того - ми доб'ємося покарання винних у дезінформації.

Харківська міськрада висловлює жаль щодо того, що сталося, і сподівається, що цей неприємний інцидент між місцевою владою і обласним управлінням СБУ ніяк не вплине на спільну конструктивну роботу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини