У Харкові пройде конференція «Шлях до Призу Європи: виклики і перспективи»
05 червня 2019 15:26 Міжнародне співробітництво
У Харкові пройде конференція «Шлях до Призу Європи: виклики і перспективи» Конференція «Шлях до Призу Європи: виклики та перспективи» відбудеться 6 червня в малій залі Харківської міської ради.

Мета заходу - поширення ідей європейської єдності та популяризація Призу Європи серед міст України, обговорення особливостей та методики подачі заявки на отримання Призу Європи.

На конференцію запрошені голова підкомітету з Призу Європи ПАРЄ Йонат Мар'ян Строє, представники муніципалітетів міст України, міст-членів Асоціації міст-володарів Призу Європи, консульських установ Харкова та молодіжного проекту «Open Doors».

Під час заходу обговорюватимуться питання, присвячені ролі міст та місцевих органів влади в сучасних європейських процесах, співпраці з Радою Європи, Офісом Ради Європи в Україні, а також актуальності інтеграції українських міст в загальноєвропейські процеси за допомогою отримання Призу Європи. На конференції розглянуть досвід міст-володарів Призу Європи: Харкова, Івано-Франківська, Ченстохової (Польща), Любліна (Польща), Альтьоттінга (Німеччина), а також цілі та завдання Постійного представництва Асоціації міст-володарів Призу Європи в Україні.

Організатори конференції: Харківська міська рада, Постійне представництво Асоціації міст-володарів Призу Європи в Україні, Харківське відділення Асоціації міст України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини