Муніципальний центр культурних ініціатив запрошує на концерт з нагоди свого 90-річчя
07 листопада 2019 13:23 Культура
Муніципальний центр культурних ініціатив запрошує на концерт з нагоди свого 90-річчя Святковий концерт «У світі натхнення вирує життя» відбудеться 8 листопада в Муніципальному центрі культурних ініціатив (вул. Скрипника, 7).

Захід присвячений 90-річчю цього закладу.

У концертній програмі візьмуть участь лауреати міжнародних та всеукраїнських фестивалів, зразкові та народні колективи «Росинка», «Старт-Арт», «Зоряночка», «Рідна пісня», «Криниченька», «Міпарті», «Стайл», «Абзац» і дитячо-юнацька студія циркового мистецтва «Старий цирк».

Початок концерту - о 18:00.

Довідка. Триповерхова будівля клубу для працівників зв'язку вул. Скрипника, 7 побудована за проектом архітектора Олександра Молокіна. Будівництво клубу з залою на 740 місць почалося у 1927 році, а в 1929 році відбулося його урочисте відкриття. При клубі, крім зали для глядачів, були обладнані спортивна зала, бібліотека, стрілецький тир, кімнати відпочинку.

За 90 років роботи Центр культури був Будинком офіцерів, Клубом поштовиків, ДК Зв'язку, Центром культури працівників зв'язку, а потім перейшов у комунальну власність і з 9 грудня 1999 став Центром культури Київського району, а в 2018 році отримав назву - Муніципальний центр культурних ініціатив. Сьогодні в центрі працюють 23 творчих об'єднання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини