У Харкові відкрився перший в Україні центр підтримки підприємців
28 травня 2020 15:43 Суспільство
У Харкові відкрився перший в Україні центр підтримки підприємців Перший в Україні центр підтримки представників малого та середнього бізнесу відкрився сьогодні, 28 травня, на вул. Сумській, 65.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі Харківський міський голова Геннадій Кернес, поки що центр працюватиме у тестовому режимі.

«Цей проєкт реалізований Міністерством цифрової трансформації спільно з командою Харківської міської ради. Ні для кого не секрет, що малий і середній бізнес сильно постраждав за час карантину. Завдання ж цього проєкту - допомогти підприємцям у подоланні наслідків кризи або при відкритті нової справи. Поки центр працюватиме в онлайн-режимі, а після остаточного завершення карантину вони зможуть особисто прийти та отримати необхідну консультацію», - повідомив міський голова.

У новому центрі підприємці отримають можливість брати участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах, орендувати простір для проведення власних заходів, протестувати свій продукт перед виходом на ринок тощо.

Зараз усі бажаючі можуть отримати необхідну консультацію в режимі онлайн на платформі «Дія.Бізнес».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини