У Харкові презентували новий спортивний бренд міста
12 вересня 2020 17:40 Спорт
У Харкові презентували новий спортивний бренд міста Презентація нового спортивного бренду міста відбулася сьогодні, 12 вересня, під час ярмарку «Харків - спортивна столиця», який проходить у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Як повідомив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, попередній логотип із зображенням Дзеркального струменя був розроблений сім років тому, і він уже виконав свою функцію.

«Тоді нашою метою було домогтися звання спортивної столиці України, і ми орієнтувалися на внутрішнього споживача. Весь цей час ми працювали над тим, щоб зробити спорт більш масовим і популярним, і ця мета була досягнута: чимало харків'ян займаються тим чи іншим видом спорту, залучають до цього дітей. Новий бренд покликаний вивести цю роботу на новий рівень, щоб він був упізнаваним в Україні, на міжнародних змаганнях. Новий логотип символізує імпульс, рух - це водні, бігові доріжки, удари м'яча ... Ми хочемо попросити наших партнерів, батьків, дітей зробити цей бренд популярним. Сподіваємося, він вийшов енергійним, цікавим і буде впізнаваним», - зазначив Олексій Чубаров.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини