У дитсадку №394 відкрили додаткові групи
07 жовтня 2020 17:43 Освіта
У дитсадку №394 відкрили додаткові групи Відкриття двох нових груп для 55 дітей дошкільного віку відбулося сьогодні, 7 жовтня, у дитячому садку №394 (пр. Московський, 250-б).

В урочистій церемонії взяв участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Після цього разом із батьками він оглянув нові приміщення.

«Три роки тому ми з боями забрали цю будівлю у податкової інспекції. Вже тоді було зрозуміло, що місцевим жителям дуже потрібен дитсадок. І зараз ми розширюємо його можливості, відкриваємо додаткові місця для дітей. Приємно, що дві нові групи вже заповнені, і завтра тут почнуться заняття. Тут створені хороші умови, все зроблено гарно - ігрові кімнати, спальні. Думаю, діти ходитимуть сюди із задоволенням», - зазначив перший віце-мер.

Нагадаємо, що ремонтно-відновлювальні роботи в дитячому садку №394 були розпочаті в 2017 році. Туди закупили меблі, м'який інвентар, технологічне обладнання, а також встановили ігрові павільйони і дитячі майданчики, упорядкували прилеглу територію. Зараз у дитсадку працюють вісім груп, і їх кількість планується довести до 12-ти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини