Понад 10 тисяч харків'ян долучились до проєкту «Спортивний карантин»
28 січня 2021 11:44 Спорт
Понад 10 тисяч харків'ян долучились до проєкту «Спортивний карантин» Безкоштовний марафон «Спортивний карантин» пройшов з 11 по 25 січня в онлайн-форматі.

Як зазначили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, проєкт мав допомогти учасникам привести тіло в гарну фізичну форму після новорічних свят не виходячи з дому.

«Ми маємо понад 11 тисяч переглядів протягом двох тижнів. Вважаю, що це непоганий результат для старту. Учасників було багато. Хтось кожного дня, як наші переможці, виконував усі вправи і поради експертів, хтось – рідше. Можливо, дехто з певних причин не виставляв відео своїх тренувань. Однак ми отримали багато позитивних відгуків від харків’ян, і результати теж гарні», - зазначив директор департаменту Олексій  Чубаров. 

Переможцями марафону стали Ольга Ястреб, Аліна Коваленко та Олена Сиренкова. У подарунок вони отримали абонементи та сертифікати на тренування, а також кошик продуктів здорового харчування, яку збирав нутриціолог проєкту. 

Нагадаємо, марафон проводився на сторінці департаменту в «Instagram» і складався з 12-ти занять різних напрямків і рівнів складності, які провели найкращі тренери Харкова, а також консультацій психолога та дієтолога. Усі відеозаписи зберігаються на сторінці аккаунта, і їх можна переглянути в будь-який зручний час.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини