Локацію для відпочинку на вулиці Ахсарова відкриють до Дня захисту дітей
30 квітня 2021 17:16 Місто
Локацію для відпочинку на вулиці Ахсарова відкриють до Дня захисту дітей Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 30 квітня, ознайомився з ходом будівельних робіт на вул. Ахсарова, 3, 5, 7, де повністю реконструюється спільний двір цих житлових будинків.

На початку березня він зустрічався з жителями цього мікрорайону, які висловили прохання впорядкувати всю прибудинкову територію. Зараз робітники займаються підготовкою локації для встановлення дитячого та спортивного майданчиків, асфальтують тротуари і готуються асфальтувати внутрішньоквартальну дорогу.

«Як сказали місцеві жителі, ми робимо міні-парк Горького. І це приємно, що вони цінують наші старання. Тут з'являться гойдалки, каруселі, лави, велика спортивна зона з гумовим покриттям, щоб уникнути травм. Загалом, на цій локації зможуть цікаво проводити час і діти, і дорослі. Внутрішньоквартальні дороги, тротуари, паркування, зливова каналізація - все буде зроблено до 1 червня, і в День захисту дітей ми відкриємо цю локацію», - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, такі локації зараз будуються у всіх районах міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини