У поліклініці №26 з'явиться сучасний рентген-апарат
02 червня 2021 17:15 Медицина
У поліклініці №26 з'явиться сучасний рентген-апарат Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 2 червня, відвідав міську поліклініку №26.

Ця медустанова знаходиться на вул. 23 Серпня, 23-а і обслуговує близько 50 тис. осіб.

Як розповів головний лікар Валерій Алєксєєв, нещодавно у поліклініці був відремонтований центральний вхід, а окремий вхід до травматологічного відділення обладнали пандусом. Крім того, на четвертому поверсі були капітально відремонтовані дві амбулаторії первинної медицини. Також в установі обладнали санвузол для маломобільних груп населення.

Зараз у поліклініці проводиться капремонт першого поверху - холу, реєстратури, гардероба. В рамках ремонту планується замінити всі комунікації - системи опалення, водопостачання, водовідведення, електропроводку. Також у холі встановлять телевізор, де транслюватиметься корисна медична і соціальна інформація. Ремонт планується завершити до 1 серпня.

За словами Валерія Алексєєва, в 2021 році очікується надходження універсального цифрового рентгенологічного апарату з високою роздільною здатністю на три робочих місця.

Як зазначив Ігор Терехов, поліклініка №26 - один з одинадцяти міських медзакладів, де зараз проходять капітальні ремонти реєстратур і холів.

«Тут реалізується вельми цікавий проєкт, і я вдячний, що керівництво цієї поліклініки, засукавши рукави, взялося за роботу. Якщо театр починається з вішалки, то поліклініка - з входу, реєстратури, роздягальні. Сюди приходить дуже багато людей, тому нам важливо, щоб умови для них були комфортними», - підкреслив Ігор Терехов.

Також секретар міськради поспілкувався з колективом поліклініки та вручив кращим працівникам Подяки міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини