У Харкові почав роботу Фонд Геннадія Кернеса
25 червня 2021 18:47 Місто
У Харкові почав роботу Фонд Геннадія Кернеса Презентація Фонду Геннадія Кернеса відбулася сьогодні, 25 червня, у Харківському дипломатичному клубі.

У заході взяли участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, заступники міського голови, керівники департаментів та комунальних підприємств, соратники, друзі, родичі Геннадія Кернеса.

Планується, що фонд займеться реалізацією різних благодійних і соціальних проєктів.

«Це була багатогранна людина - лідер, який залишив величезний слід в історії міста. І нам з вами треба продовжувати ті справи, які розпочав Геннадій Адольфович і яким присвятив все своє життя», - зазначив Ігор Терехов.

За словами сина Геннадія Кернеса, депутата Харківської обласної ради Кирила Кернеса, новостворений фонд продовжить розвиток традицій харківського меценатства.

«Для батька Харків був не просто містом, а місцем сили, місцем натхнення та історії його успіху. Любов до Харкова була тим локомотивом, який невпинно рухав його. Тому я, мій брат Даніїл та Ігор Терехов вирішили заснувати благодійний Фонд Кернеса, який сприятиме розвитку міста Харкова і допомагати тим, хто цього потребує. Батько щиро вірив, що йому під силу зробити Харків максимально красивим і комфортним. Частково йому це вдалося. І в наших планах - реалізувати ті проєкти, які він почав, але не встиг реалізувати. Ми хочемо дати життя тим ідеям, якими він жив, але не встиг поділитися з харків'янами», - підкреслив Кирило Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини