Котельню заводу «Хартрон» запустять до кінця серпня
20 липня 2021 13:21 ЖКГ
Котельню заводу «Хартрон» запустять до кінця серпня Котельню заводу «Хартрон», на якій зараз проводиться комплексна реконструкція, планують запустити до кінця серпня.

Про це сьогодні, 20 липня, на робочій нараді в Харківській міській раді повідомив генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Василь Скопенко.

Він зазначив, що зараз ведуться підготовчі роботи до запуску когенераційної установки, а також виконується капітальний ремонт двох котлів. Протягом місяця гаряче водопостачання жителям мікрорайонів Жуковського і Комунар планують відновити.

Нагадаємо, що на котельні вже побудована когенераційна станція потужністю 1 МВт, яка повністю забезпечить власною електроенергією і дозволить виробляти теплову енергію. Такий комбінований цикл підвищить ККД, оперативність управління, забезпечить ефективність і надійність котельні. В результаті понад 100 житлових будинків, сім шкіл, чотири дитячих садки і поліклініка отримають безперебійні та якісні послуги підприємства.

Зазначимо, що КП «ХТМ» виконує реконструкцію ще п'яти котелень. Крім того, за фінансової участі Світового банку в різних районах міста планується встановити близько 20 індивідуальних теплових пунктів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини