На вулиці Клочківській перекладають мережі холодного водопостачання
27 жовтня 2021 15:22 ЖКГ
На вулиці Клочківській перекладають мережі холодного водопостачання Бригади КП «Харківводоканал» закінчують заміну внутрішньоквартальних технічно зношених мереж холодного водопостачання на вул. Клочківській, 197-б.

Як повідомив сьогодні, 27 жовтня, заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада, на цій ділянці проводиться заміна 160 метрів водопроводу.

«Тут стався прихований витік холодної води, що призвело до підтоплення комунікацій теплових мереж. Наші бригади оперативно розпочали усунення аварійної ситуації. Вже виконані всі підготовчі роботи, у тому числі проведений монтаж та паяння поліетиленової труби. Після завершення ремонту на мережах також запланована заміна запірної арматури, що мінімізує аварійні ситуації на цій ділянці», - зазначив Микола Завада.

За його словами, вже сьогодні всі ремонтні роботи будуть закінчені. Після цього будуть проведені гідравлічні випробування, промивання та санітарна обробка водоводу, що покращить якість води, яка подається до будинків. Також буде проведений благоустрій території.

Загалом до кінця року у Харкові заплановано перекласти понад 24 км водопровідних мереж.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини