В Індустріальному районі усувають аварію на електромережах
30 листопада 2021 13:49 ЖКГ
В Індустріальному районі усувають аварію на електромережах Фахівці АТ «Харківобленерго» встановили місце аварії на мережах електропостачання та розпочали її ліквідацію.

Як розповіла голова Адміністрації Індустріального району Ольга Вельможна, вчора, 29 листопада, об 11:00 на мережах електропостачання верстатобудівного заводу сталася аварія, внаслідок якої 12 багатоповерхових будинків залишилися без електрики.

«Зараз підприємство перебуває у скрутному фінансовому становищі. Власними силами ліквідувати аварійну ситуацію воно не може. Тому на прохання міського голови Ігоря Терехова цим займається приватна компанія «Харківобленерго». Фахівці вже знайшли місце пориву та розпочали його усунення. Намагатимуться підключити електрику сьогодні», - розповіла голова адміністрації.

Вона нагадала, що наразі внутрішньобудинкові електромережі перебувають у власності заводу. Через постійні перебої у постачанні електрики жителі цих 12 будинків хочуть відмовитися від посередницьких послуг заводу «Харвест» та отримувати електрику безпосередньо від «Харківобленерго». Усі витрати, пов'язані з підключенням цих житлових будинків до електромережі приватної компанії (ремонт внутрішньобудинкових мереж та встановлення електролічильників), на себе взяла міська рада. До 15 грудня будуть завершені ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, після чого мешканці зможуть відкрити особові рахунки та переходити на прямий розрахунок з «Харківобленерго».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини