Ремонт будинків та розвиток спортивної інфраструктури - Ігор Терехов зустрівся з харків'янами
10 грудня 2021 15:36 Місто
Ремонт будинків та розвиток спортивної інфраструктури - Ігор Терехов зустрівся з харків'янами Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 10 грудня, провів зустріч із жителями Харкова.

Харків'яни звернулися до представників міської влади з низкою питань, що стосувалися виділення матеріальної допомоги на лікування, покращення житлових умов, ремонту будинків, тротуарів, будівництва ігрових та спортивних об'єктів тощо.

Зокрема, з проханням побудувати майданчик для гри в городки звернулися представники Федерації городкового спорту. Вони розповіли, що харків'яни успішно виступають на всеукраїнських змаганнях із цього виду спорту, проте спеціальної бази для тренувань у Харкові досі немає. Сьогодні міському голові було презентовано проєкт майбутнього комплексу із шістьма кортами та трибунами для вболівальників. Ігор Терехов підтримав цю ідею та запропонував збудувати такий майданчик у парку Перемоги.

Також міський голова підтримав ініціативу харків'янина Ігоря Удовікова очистити від сміття русло річки Немишля, на ділянці від вул. Кохання до впадіння у річку Харків. За словами чоловіка, річка має досить сильну течію, тому може бути використана для побудови байдаркового маршруту. Ігор Терехов доручив вивчити це питання та допомогти у його реалізації.

Крім того, за зверненнями мешканців, у 2022 році реконструюють стадіон у гімназії №34, а також відремонтують низку будинків, зокрема покрівлю на пр. Московському, 302-а, вул. Владислава Зубенка, 34, вул. Краснодарській, 179-б та ін.

Після зустрічі Ігор Терехов наголосив, що всі звернення харків'ян мають бути відпрацьовані у найкоротші терміни. «Усі прохання мають вирішуватися зараз чи бути включені до плану на наступний рік. Проте всі вони мають бути виконані», - наголосив міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини