Дистанційне навчання у школах Харкова поки що не вводиться
28 січня 2022 13:43 Освіта
Дистанційне навчання у школах Харкова поки що не вводиться Дистанційне навчання у 5-11 класах шкіл міста Харкова поки що не вводитиметься.

Відповідне рішення було ухвалене на позачерговому засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Розглянувши питання про організацію освітнього процесу у навчальних закладах під час пандемії, члени комісії ухвалили проводити постійний моніторинг стану захворюваності учнів та персоналу навчальних закладів та у випадку потреби організувати освітній процес для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до рекомендацій Міністерства освіти та науки України.

Водночас забороняється проводити в очній формі будь-які масові освітні, спортивні та культурно-мистецькі заходи у навчальних закладах, організовані екскурсійні поїздки, виїзди груп учнів у туристичні подорожі.

Також буде посилена роз'яснювальна робота в школах, дитсадках з організації освітнього процесу в умовах карантину.

Нагадаємо, напередодні заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що наразі рівень захворюваності на коронавірус серед школярів досить низький. За її словами, у школах міста Харкова навчається понад 138,6 тис. школярів. За три тижні 2022 року на коронавірус захворіли 908 дітей шкільного віку, що становить 0,7% від їх загальної кількості.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини