Розпочала роботу Молодіжна рада нового скликання
17 лютого 2022 16:04 Місто
Розпочала роботу Молодіжна рада нового скликання Молодіжна рада при Харківському міському голові IV скликання почала свою роботу сьогодні, 17 лютого.

У першій сесії взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, який побажав новообраним 65 депутатам активно займатися розвитком міста Харкова.

«Чимало людей не знає, чим займається мерія. А це щоденне забезпечення життєдіяльності міста, в якому, враховуючи вимушених переселенців та студентів, налічується майже два мільйони населення. Нам потрібно щодня надати усі комунальні послуги, забезпечити роботу громадського транспорту. І щодня думати над тим, як розвивати та модернізувати місто. У нас багато планів - нові дороги та станції метро,​​дорожні розв'язки та спортивні об'єкти, зручні паркування та локації для відпочинку. І це чудово, що до Молодіжної ради приходять найактивніші молоді люди, яким є що запропонувати. Я запрошую всіх вас працювати разом та чекаю від вас нових ідей. Адже Харків - це місто, в якому вам жити!» - зазначив Ігор Терехов.

Під час першої сесії був обраний новий голова Молодіжної ради при Харківському міському голові. Ним став Анатолій Безсонов, який замінив на цій посаді Дмитра Давідьянця.

Серед першочергових завдань новообраний керівник назвав підвищення впізнаваності Молодіжної ради, налагодження роботи з новими департаментами Харківської міськради, а також залучення до роботи прогресивної молоді.

Крім того, на сесії було обрано першого заступника голови Молодіжної ради, керівників його відділів та постійних комісій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини