Харків’янам розповіли, як вирішувати проблеми з авторизацією у «Дії»
06 квітня 2022 09:23 Цифрові технології
Харків’янам розповіли, як вирішувати проблеми з авторизацією у «Дії» У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова розповіли, що робити у разі виникнення проблем з авторизацією в електронному сервісі державних послуг «Дія».

Зокрема, у разі відсутності зв’язку з банком, через який авторизовувалися раніше, користувачам рекомендують спробувати інший банк або зайти в «Дію» через NFC (для цього знадобиться біометричний документ - ID-картка чи закордонний паспорт, а також телефон із підтримкою технології). 

Також там зазначили, що під час воєнного стану авторизація в «Дії» з деяких країн недоступна. Тому громадянам, яким не вдається зайти в сервіс з-за кордону, необхідно скористатися VPN та авторизуватися із серверів України.

Крім того, усім користувачам рекомендують оновити «Дію» та свій онлайн-банк до останньої версії, а також увімкнути на пристрої автооновлення, щоб користуватися найновішими версіями застосунків.

Також у ЦНАП нагадали принцип роботи електронного сервісу - «Дія» знаходить документи користувачів у реєстрах, а потім відображає їх за податковим кодом, не зберігаючи персональних даних. Тому у разі відмови від РНОКПП (картки платника податків) авторизуватися не вдасться. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини