Обстріли Харкова стають все більш широкомасштабними та жорстокими, - Ігор Терехов
19 квітня 2022 21:47 Місто
Обстріли Харкова стають все більш широкомасштабними та жорстокими, - Ігор Терехов Ворожі снаряди та ракети щодня летять у школи, дитсадки, лікарні, дитячі майданчики та житлові будинки міста Харкова.

Про це сьогодні, 19 квітня, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов у зверненні до мешканців міста.

З огляду на це він попросив харків'ян не ризикувати своїм життям і залишатися в укриттях.

«Обстріли з кожним днем ​​стають все більш широкомасштабними та жорстокими, тому я продовжую просити вас максимально перебувати в укриттях, бомбосховищах, підвалах, станціях метрополітену, куди ми доставляємо і доставлятимемо продукти харчування, гарячу їжу, медикаменти і предмети першої необхідності», - наголосив Ігор Терехов.

За його словами, таким варварським способом агресор хоче залякати харків'ян і зламати їхню волю, проте йому це ніколи не вдасться.

«Харків навіть під час війни має залишатися найгарнішим містом - таким, як ми звикли. Саме тому ми вже почали висаджувати квіти, ми створюємо найкращі в Україні клумби. Від цих традицій нас не змусить відмовитися жоден ворог», - наголосив Ігор Терехов.

Також він нагадав, що українські та міжнародні архітектори вже почали розробляти новий генеральний план Харкова, реалізовувати який будуть одразу ж після перемоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини