У Київському районі відновлюють водопостачання
23 травня 2022 13:29 ЖКГ
У Київському районі відновлюють водопостачання Ремонтні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ведуть відновлювальні роботи на пошкоджених вибухами ділянках трубопроводів у районі житлового комплексу «Інтернаціоналіст» у Київському районі.

Як повідомив сьогодні, 23 травня, начальник Київського району служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін, ремонт бригади починають після ретельного огляду ділянки піротехніками. Зокрема, вчора робітники закінчили ремонт водоводу на вул. Кричевського, де переклали 8 м мереж.

«Після багаторазових вибухів та пошкоджень на водоводах ми вирішили тимчасово воду відключити. Сьогодні усуваємо черговий порив на трубопроводі діаметром 150 мм, який стався після прямого влучення снаряда. Ведемо земляні роботи з подальшим обстеженням стану мереж та плануванням заміни пошкодженої ділянки», - зазначив Віталій Чупандін.

Як зазначили на підприємстві, у Салтівському житловому масиві зафіксовано багато прямих і непрямих попадань снарядів по водоводах. Для відновлення водопостачання бригади працюють щодня, без вихідних.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    У Київському районі відновлюють водопостачання У Київському районі відновлюють водопостачання У Київському районі відновлюють водопостачання У Київському районі відновлюють водопостачання У Київському районі відновлюють водопостачання У Київському районі відновлюють водопостачання
Друкувати
Останні новини