У Холодногірському районі оперативно відновлюють водопостачання
31 травня 2022 14:02 ЖКГ
У Холодногірському районі оперативно відновлюють водопостачання Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» проводять оперативні ремонтні роботи на водоводах у всіх районах міста.

Зокрема, сьогодні, 31 травня, у Холодногірському районі ремонтники усувають два пошкодження. За словами начальника Холодногірського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» Олександра Сірка, роботи ведуться на водоводах діаметром 100 та 250 мм на вул. Чернігівській та ву.  Верхньогиївській.

«На пошкоджених ділянках трубопроводів проводимо комплексний ремонт - від земляних робіт до благоустрою місць розриття. Працюємо оперативно та якісно, ​​щоб харків'яни завжди були з водою», - зазначив Олександр Сірко.

Також на підприємстві повідомили, що роботи з усунення пошкоджень сьогодні намічені ще на десяти ділянках водоводів. Учора працівники комплексу ліквідували три пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання та впорядкували п'ять оглядових колодязів.

Для економії часу бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини