Ігор Терехов – журналістам: Кожен із вас – солдат на інформаційному фронті!
06 червня 2022 12:25 Місто
Ігор Терехов – журналістам: Кожен із вас – солдат на інформаційному фронті! Харківський міський голова Ігор Терехов подякував українським журналістам, які з початку військових дій самовіддано працюють на інформаційному фронті.

У своєму відеозверненні, яке вийшло сьогодні, 6 червня, мер привітав усіх журналістів України із професійним святом.

«Зараз ми живемо у реаліях, де кожен із вас – солдат на інформаційному фронті. Війна показала, що цей фронт не менш важливий, чим бойові дії. Наші журналісти з першого пострілу російських окупантів стали висвітлювати всі жахи цієї війни, як завжди було прийнято в харківському журналістському середовищі, - вивірено, об'єктивно і правдиво. Для цього багато журналістів залишилися в місті, і це заслуговує на особливу повагу», - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, усіма доступними методами брехні ворог намагається посіяти паніку серед українців, виставити Україну та її захисників у невигідному світлі. В таких умовах робота українських журналістів життєво необхідна, адже об'єктивна картина військового протистояння надає сил та вселяє віру у неминучу перемогу України.

Також Ігор Терехов відзначив роботу адміністраторів телеграм-каналів, завдяки яким мільйони людей оперативно дізнаються про обстановку в містах та селах, обмінюються новинами та мають можливість швидко реагувати на сигнали тривоги.

«Я впевнений, що у цій війні Україна переможе, зокрема й завдяки всім вам. Адже наші журналісти, наші воїни інформаційного фронту, воюють за свою справу, за свою землю. Воюють затято і самовіддано, як і наша армія на передовій», - наголосив мер Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини