У Харкові оновили чат-бот з інформацією про стан житлових будинків
11 серпня 2022 18:12 ЖКГ
У Харкові оновили чат-бот з інформацією про стан житлових будинків Чат-бот, за допомогою якого харків'яни можуть дистанційно дізнатися, чи в придатному для проживання стані знаходиться їхній будинок, оновили.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, оскільки було проведено багато нових оглядів пошкоджених об'єктів, дані у чат-боті повністю актуалізували. Тепер вони системно оновлюватимуться раз на тиждень по вівторках.

Також харків'яни можуть побачити, що в оновленому чат-боті наразі не надається інформація про стан внутрішньобудинкових комунікацій (водо-, газо-, електропостачання), оскільки ці дані не є перманентними. Однак у разі виникнення аварійних ситуацій служби, які забезпечують життєдіяльність міста, роблять усе можливе, щоб якнайшвидше ліквідувати пошкодження.

Нагадаємо, пройшовши просту реєстрацію, харків'яни, які ще не повернулися до міста, можуть дізнатися, наскільки постраждало їхнє житло, а саме - чи пошкоджено конструктив та цокольний поверх будинка, загальна кількість вибитих вікон, пошкоджених ліфтів та під'їздів, а також обсяг пошкодженої покрівлі та фасаду. Якщо якийсь будинок ще не обстежили, людина отримає повідомлення, що інформація щодо його житла відсутня. У такому випадку необхідно почекати кілька днів і знову запросити інформацію в чат-боті.

Адреса чат-бота «Харків - Твій дім»: https://t.me/tviyDimKharkivBot.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини