У Харківській області через обстріли сталося сім пожеж
03 вересня 2022 08:42 Оперативна інформація
У Харківській області через обстріли сталося сім пожеж Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 2 по 3 вересня, знешкодили 13 ворожих боєприпасів та загасили сім пожеж, спричинених обстрілами окупантів.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, найбільше від влучання ворожих боєприпасів постраждала Дергачівська громада, в якій виникло п’ять займань. Крім того, по одній пожежі трапилось у Золочівській та Циркунівській громадах. 

Найбільші пожежі трапились у приватних маєтках у селищі Золочів, де горіли житловий будинок, господарча споруда та гараж на площі 135 кв. м, а також у місті Дергачі, де зайнялись гараж, господарча споруда, літня кухня, два навіси та легковик на площі 100 кв. м. Усі пожежі було оперативно ліквідовано. 

Крім того, учора верхолази ДСНС продовжили проводити аварійно-рятувальні роботи у будівлі Будинку друку, зруйнованої ракетами у Немишлянському районі Харкова. 

Зазначимо, усього за добу рятувальники здійснили 47 оперативних виїздів, з яких: 24 – на ліквідацію пожеж, 14 - для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції, два – для проведення аварійно-рятувальних робіт, сім – з інших причин. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини