Міська рада висловлює співчуття родині Віктора Колотила
20 вересня 2022 16:44 Місто
Міська рада висловлює співчуття родині Віктора Колотила Харківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним та близьким Віктора Колотила – головного конструктора наукових напрямів із ресурсозбереження та нової техніки КП «Харківводоканал», академіка Інженерної академії України та Міжнародної академії наук житлово-комунального та побутового господарства.

«Висловлюємо глибокі і щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою. Віктор Колотило був досвідченим фахівцем та мудрим керівником, який протягом багатьох років впроваджував у систему водопостачання нашого міста найбільш ефективні та інноваційні рішення. 

Також Віктор Дмитрович був надзвичайно чуйною, милосердною та відважною людиною. Так, коли вибухнув реактор на Чорнобильській АЕС, він брав активну участь у ліквідації наслідків катастрофи. Не залишився осторонь і тоді, коли сталася аварія на Диканівських очисних спорудах. 

Пам’ять про цю прекрасну людину та істинного професіонала своєї справи назавжди залишиться в наших серцях!» - сказано у співчутті. 

Зазначимо, Віктор Колотило помер сьогодні, 20 вересня, на 74-му році життя. 

Довідка. Віктор Дмитрович Колотило - кандидат технічних наук, доцент, заслужений працівник сфери послуг України. З лютого 1970 року працював інженером-наладчиком у Виробничому управлінні водопровідного господарства міста Харкова. Згодом обіймав різні керівні посади, а з травня 2006 року до липня 2008 року був генеральним директором КП «Виробничо-технологічне підприємство «Вода». В останні роки працював головним конструктором наукових напрямів із ресурсозбереження та нової техніки КП «Харківводоканал». 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини