#Обличчя_Харкова. Олена Драчевська – завідувачка педіатричним відділенням стаціонару, яка займається волонтерством
11 листопада 2022 10:19 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олена Драчевська – завідувачка педіатричним відділенням стаціонару, яка займається волонтерством За активну волонтерську діяльність завідувача педіатричним відділенням стаціонару Міської дитячої клінічної лікарні №19 Олену Драчевську нагороджено медаллю «За гідність та патріотизм».

У закладі Олена Валеріївна працює з 1998 року. Спочатку – лікарем-педіатром, а з 2003 року займає посаду  завідуючого другого педіатричного відділення. Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Педіатрія», а також першу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Дитяча гастроентерологія» та «Ультразвукова діагностика».

У мирний час Олена Драчевська постійно займалася покращенням матеріального забезпечення відділення. Як зазначили у медзакладі, завдяки організаторським здібностям та високому професіоналізму Олена Валеріївна користується авторитетом серед колег та батьків пацієнтів. 

У перші місяці військової агресії разом з родиною лікар виїхала за межі Харківської області, де долучилася до волонтерської діяльності. Зокрема, вона брала участь у зборі коштів для забезпечення військових підрозділів необхідним обладнанням, лікарськими засобами, перев’язувальними матеріалами та продуктами харчування. Крім того, маючи організаторський досвід, Олена Валеріївна залучала мешканців Харкова до плетіння маскувальних сіток для військових.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини