#Обличчя_Харкова. Костянтин Кондратьєв - акушер-гінеколог, який займався волонтерством
23 листопада 2022 11:16 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Костянтин Кондратьєв - акушер-гінеколог, який займався волонтерством З початку повномасштабної війни лікар-гінеколог пологового будинку №3 Костянтин Кондратьєв не лише продовжив досконало виконувати свої професійні обов’язки, а й займався волонтерством.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я, Костянтин Юрійович є лікарем вищої категорії зі стажем роботи 35 років. У пологовому будинку №3 лікар працює з 2019 року та займає посаду завідуючого пологовим відділенням. Пацієнтки цінують його за професіоналізм, тонке почуття гумору та вміння знаходити підхід до кожного. 

У березні та квітні у вільний від роботи час Костянтин Кондратьєв займався волонтерською діяльністю, зокрема, розвозив гуманітарну допомогу усім, хто її потребував.

«Костянтин Юрійович робив це у найважчий для Харкова час, коли саме перебування на вулицях було пов‘язано з дуже великою небезпекою. Це приклад сміливості, самовідданості та хоробрості. Такими лікарями Харків може пишатися!» - зазначили у департаменті. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини