Бригади Холодногірського району відремонтували понад 100 водопровідних об'єктів
08 лютого 2023 13:24 ЖКГ
Бригади Холодногірського району відремонтували понад 100 водопровідних об'єктів З початку року бригади служби зовнішніх водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Холодногірського району КП «Харківводоканал» ліквідували 42 аварії на водоводах, упорядкували 40 оглядових колодязів та відремонтували 20 водорозбірних колонок.

Зокрема, серйозну аварію усунули на магістралі діаметром 300 мм у приватному секторі на вул. Остапа Вишні. Також спеціалісти капітально відремонтували водорозбірну колонку на вул. Великій Панасівській і привели до ладу оглядовий колодязь у пров. Пластичному. Після завершення робіт усі території упорядкували.

«Напередодні наші працівники усунули серйозну аварію у приватному секторі на магістралі діаметром 300 мм на вулиці Остапа Вишні. Через складність пошкодження водопостачання довелося тимчасово відключити, але досвідчені бригади оперативно та якісно впоралися із відповідальним завданням», - зазначив начальник районної служби Олександр Сірко.

Як повідомили на підприємстві, напередодні працівники комплексу «Харківводопостачання» ліквідували 11 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та відремонтували 6 оглядових колодязів. Сьогодні, 8 лютого, бригади усувають 12 пошкоджень на водопровідних мережах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини