До Харкова продовжує надходити допомога з Франції
08 лютого 2023 15:47 Міжнародне співробітництво
До Харкова продовжує надходити допомога з Франції КНП «Міське автопідприємство спеціалізованого санітарного транспорту» отримало спеціалізований автомобіль для перевезення осіб з обмеженими можливостями.

Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, автомобіль передала Асоціація медичної та благодійної допомоги Франція-Україна – Aide Médicale&Caritative France-Ukraine (Франція) в рамках її постійної діяльності з організації та надання гуманітарної допомоги містам Україні, у тому числі Харкову. Цього разу допомога була передана Харкову в результаті співпраці французькоï асоціаціï з мерією Гавру та її мером Едуаром Філіппом.

Так, впродовж 2022 року асоціація сприяла транспортному забезпеченню доставки до Харкова гуманітарної допомоги від французького міста-побратима Лілль, надала автомобіль швидкої медичної допомоги та спеціалізований автомобіль для перевезення тіл померлих, організувала та доставила гуманітарні вантажі медикаментів та предметів медичного призначення від французьких донорів для їх використання відповідними комунальними закладами та установами Харкова.

Співпраця з Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна продовжується.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини