Ігор Терехов провів зустріч з представниками Всесвітньої лютеранської федерації
10 березня 2023 21:35 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов провів зустріч з представниками Всесвітньої лютеранської федерації Зустріч Харківського міського голови Ігора Терехова з представниками Всесвітньої лютеранської федерації відбулася сьогодні, 10 березня, у Харкові.

Сторони обговорили можливості поглиблення співпраці та домовилися про підписання найближчим часом меморандуму про взаємодію.

За словами Ігоря Терехова, зараз є потреба у допомозі з ремонтом власникам постраждалих під час російських обстрілів квартир.

«Обіцяю допомогти вам усім, що від мене залежить. За наші кошти ми вже відновили понад 100 будинків, втім, є певні проблеми з фінансуванням косметичного ремонту самих квартир у відновлених будинках. У цьому ми дійсно потребуємо допомоги», - підкреслив мер міста.

Своєю чергою координатор команди реагування Всесвітньої лютеранської федерації в Україні Йозеф Пфаттнер висловив зацікавленість у відкритті офісу безпосередньо у місті Харкові та поглибленні взаємодії з міською владою.

«Я уважно дослухаюся до кожного слова, яке ви кажете. І ми готові почати з маленьких проєктів і рухатися далі, до більших, поглиблювати нашу співпрацю», - зазначив Йозеф Пфаттнер.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини