У районах міста пройшли суботники
30 жовтня 2017 11:02 Екологія
 У районах міста пройшли суботники 27 і 28 жовтня в районах Харкова пройшли суботники: городяни прибирали у дворах, парках і скверах сміття та опале листя і приводили до ладу безхазяйні території.

У суботниках взяли участь представники міської ради, депутати, співробітники різних підприємств, представники громадських організацій.

Зокрема, у Немишлянському районі до ладу привели парк «Зустріч», сквер імені Богдана Хмельницького та сквер Профспілок, парк на бульварі Юр'єва, а також розділові смуги на Салтівському шосе, на проспектах Льва Ландау, Петра Григоренка, Московському проспекті, на вулицях Олімпійській, Танкопія та ін.

У Слобідському районі представники промислових підприємств, підприємств торгівлі і громадського харчування прибрали території, прилеглі до їхніх установ, співробітники шкіл і лікарень допомогли прибрати паркові зони та сквери, а курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ - пр. Льва Ландау. Депутати і жителі району прибрали сміття і листя на проспектах Московському, Гагаріна, Петра Григоренка, на вулицях Плеханівській, Молочній, Морозова, Державінській, Ньютона, Жасминовому бульварі.

В Індустріальному районі прибрали територію вздовж основних магістралей, а також парки, сквери та прибудинкові території. Зокрема, до ладу були приведені сквери біля ДК «ХТЗ», на пр. Архітектора Альошина, територія біля братського поховання на вул. Луї Пастера, на Московський проспекті.

Нагадаємо, що 28 жовтня у Харкові пройшов загальноміський суботник, щоб прибрати сміття та опале листя до заморозків і сніжної погоди. Всього в ньому взяли участь близько 18 тис. людей, було задіяно 200 одиниць техніки. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини