Асоціація міст-володарів Призу Європи висловила співчуття харків’янам
18 грудня 2020 16:02 Місто
Асоціація міст-володарів Призу Європи висловила співчуття харків’янам Президент Асоціації міст-володарів Призу Європи Кшиштоф Матіящик надіслав лист співчуття у зв’язку зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

«З великою  скорботою я дізнався про смерть пана Геннадія Кернеса, колишнього президента, а зараз - віце-президента Асоціації міст-володарів Призу Європи. 

Геннадій Кернес обіймав посаду Президента протягом двох термінів поспіль. Він брав участь у розвитку Асоціації, яка під його керівництвом була дуже активною. Геннадій Адольфович завжди підтримував наші ідеї та ініціативи, прагнув зміцнити співпрацю між містами-володарями та популяризував ідею Призу Європи, зокрема, створивши перше іноземне представництво нашої Асоціації у місті Харкові. Ми також мали можливість відчути надзвичайну гостинність пана Кернеса, який організовував зустрічі нашої команди у своєму місті. 

Від імені членів Асоціації, влади міста Ченстохова, від себе та всієї нашої громади я хотів би висловити щирі співчуття родині, владі та мешканцям Харкова. Наші серця з усіма вами», - говориться у співчутті на адресу секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини