Багатодітні сім'ї Харкова продовжують отримувати планшети для навчання
13 жовтня 2022 17:43 Місто
Багатодітні сім'ї Харкова продовжують отримувати планшети для навчання Багатодітні сім'ї, які мешкають у Шевченківському, Немишлянському та Основ’янському районах Харкова, сьогодні, 13 жовтня, отримали комп'ютерні планшети.

У Шевченківському районі планшети отримали 14, у Немишлянському - 15, а в Основ’янському - 12 багатодітних родин, в яких навчається по троє та більше дітей. У районних заходах взяли участь директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Власенко, голова Адміністрації Шевченківського району Володимир Котковський та інші представники міської влади.

Зазначимо, що забезпечення багатодітних сімей планшетами стало можливим завдяки реалізації спільного проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Асоціації міст України, які допомагають органам місцевого самоврядування забезпечувати в громадах необхідний захист та підтримку сімей з дітьми, які постраждали внаслідок воєнних дій. Харків як громада-кандидат на здобуття звання «Громада, дружня до дітей і молоді» увійшов до переліку отримувачів цільової пожертви на придбання комп’ютерних планшетів для 173 багатодітних родин. Першим 30-ти багатодітним сім'ям міста Харкова планшети вручив Харківський міський голова Ігор Терехов. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини