Біля Кінного ринку відкрився ярмарок меду
17 липня 2015 13:35 Суспільство
Біля Кінного ринку відкрився ярмарок меду Ярмарок меду відкрився в районі Кінного ринку, навпроти Головпоштамту, сьогодні, 17 липня.

Захід зібрав представників різних куточків Слобожанщини, які привезли харків'янам перший урожай меду. Серед сортів - липовий, акацієвий, травневий і гречаний, а також прополіс, медовуха і різні продукти на основі меду. Крім цього, на лотках можна придбати національні сувеніри.

Почесним гостем ярмарку стала заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, яка зазначила, що Харків зібрав кращих пасічників Харківської області.

«Сьогодні до нас приїхали великі трудівники - наші пасічники. Я сьогодні подивилася на географію ярмарку і побачила, що до нас приїхало дуже багато гостей. Це говорить про довіру до Харкова. Це прекрасно, що перший урожай меду привезли саме нам. Я впевнена, що тут харків'яни знайдуть собі мед на будь-який смак, більше того, за доступними цінами», - підкреслила заступник міського голови.

Голова адміністрації Комінтернівського району В'ячеслав Ільєнко повідомив, що ярмарок проходитиме до неділі, час його роботи - з 9:00 до 19:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини