«Блок Кернеса» одноголосно підтримав кандидатуру Ігоря Терехова на виборах мера
25 вересня 2021 14:34 Місто
«Блок Кернеса» одноголосно підтримав кандидатуру Ігоря Терехова на виборах мера Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов офіційно висунутий кандидатом на пост мера від партії «Блок Кернеса - Успішний Харків!».

Рішення про висунення було одноголосно ухвалене сьогодні, 25 вересня, на партійній конференції, що зібрала в ККЗ «Україна» 750 делегатів і відомих харків'ян, які підтримують нинішнього керівника міста.

«Мені дуже приємно, що нашу команду об'єднують спільні цінності. Головна з них - ми любимо Харків і віримо в харків'ян. Це місто, де живе моя душа, і без якого я не уявляю свого життя. Впевнений, що кожен з присутніх має такі ж відчуття. А Харків моєї мрії - це місто, яке увійде до топ-100 кращих міст світу, найбільш комфортних і прогресивних», - зазначив Ігор Терехов під час свого виступу.

На початку заходу він нагадав про заслуги перед містом Геннадія Кернеса і попросив учасників конференції вшанувати його пам'ять хвилиною мовчання.

Після цього Ігор Терехов заявив, що команда «Блоку Кернеса - Успішний Харків!» найближчим часом представить Стратегію розвитку Харкова з детальним планом дій у кожній зі сфер життєдіяльності мегаполіса. Однією з ключових ідей Стратегії стане створення «міста без околиць»: такий розвиток Харкова, при якому у всіх районах буде створена інфраструктура рівня центру міста.

Ігор Терехов також підкреслив, що найважливішими напрямками його роботи є розвиток інфраструктури та залучення до Харкова інвестицій.

«Я вірю, що Харків розвиватиметься динамічно і набере таких обертів, яких не зможе набрати жодне інше місто», - заявив кандидат на посаду міського голови.

Нагадаємо, згідно з опитуваннями всеукраїнської соціологічної групи «Рейтинг», Ігор Терехов є фаворитом серед харківських виборців на виборах мера. Також 60% харків'ян висловили підтримку міській владі, оцінивши її роботу в рамках Всеукраїнського муніципального опитування.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини