Для співробітників «Тепломереж» провели тренінг з екстремальних ситуацій
09 травня 2023 12:30 ЖКГ
Для співробітників «Тепломереж» провели тренінг з екстремальних ситуацій Працівники КП «Харківські теплові мережі» відвідали черговий психологічний тренінг з питань переживання екстремальних ситуацій та запобігання професійному вигорянню.
Організатором серії тренінгів для комунальних підприємств міста є Благодійний фонд Вікторії Кінзбурської «Кінза Харків». Самі заняття проводять професійні кризові психологи Українського центру психологічної допомоги та підтримки «Незламний Харків». Як повідомили на підприємстві, співробітники ХТМ під час тренінгу поділилися своїм досвідом переживання складних ситуацій.

«Робітники розповіли, які якості в них посилила війна. Майже всі учасники тренінгу першою назвали «відповідальність». Саме ця якість, на думку психолога Світлани Лєбєдєвої, з одного боку, допомогла врятувати Харків, а з іншого - може стати причиною професійного вигоряння, адже теплоенергетики, як і інші представники комунальних підприємств Харкова, більше року тяжко працюють, щоб підтримувати життєдіяльність міста», - зазначили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини