До управлінь соцзахисту населення Харкова звернулося понад 190 тисяч осіб
11 січня 2023 12:46 Суспільство
До управлінь соцзахисту населення Харкова звернулося понад 190 тисяч осіб 194,5 тис. осіб звернулися до управлінь соціального захисту населення міста Харкова з 18 травня - дня, коли була відновлена робота з прийому громадян.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, за цей час фахівці управлінь також надали понад 179 тис. телефонних консультацій. В умовах воєнного стану найбільш актуальними послугами залишаються видача довідки внутрішньо переміщеним особам та призначення відповідної допомоги, а також призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО.

За інформацією департаменту, у Харкові на обліку перебуває понад 150 тис. внутрішньо переміщених осіб (з них понад 6 тис. - особи з інвалідністю та понад 18 тис. - діти). У 2022 році за набуттям статусу ВПО до управлінь звернулося понад 60 тис. громадян. Також 52 тис. осіб подали заяву на отримання відповідної допомоги.

Крім того, минулого року фахівці управлінь соціального захисту населення опрацювали 1931 заяву від власників житла на отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини