ДСНС: Ворог ударив по об'єктах критичної інфраструктури, загинули люди
12 вересня 2022 08:43 Оперативна інформація
ДСНС: Ворог ударив по об'єктах критичної інфраструктури, загинули люди У неділю, 11 вересня, ворог вдарив по об'єктах критичної інфраструктури у місті Харкові та Харківській області, рятувальники ліквідовували три пожежі, спричинені обстрілами.
Як повідомили сьогодні, 12 вересня, у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, близько 20:00 окупанти вдарили двома ракетами по об'єкту критичної інфраструктури у Холодногірському районі, що відіграє важливу роль у забезпеченні електропостачання в регіоні. Виникла пожежа в обладнанні та адміністративній будівлі, котра була сильно зруйнована. Загинуло двоє працівників. На час прибуття рятувальників площа пожежі складала понад 1000 кв. м. Наслідки ЧС ліквідовували 12 оперативних підрозділів ДСНС на автоцистернах, фахівці військово-цивільної адміністрації, комунальні та аварійні служби. На гасіння вогню вогнеборці подали 9 водяних та 2 пінних стволи.

Одночасно ракетного удару зазнав подібний об'єкт у Чугуївському районі області. Площа пожежі склала 70 кв. м. Двоє людей були поранені. Вогонь  ліквідували о 22:15.

Крім того, близько опівночі одна з ракет влучила у триповерховий житловий будинок у Новобаварському районі. Загинув чоловік, ще двоє людей були поранені. Пожежі не було. 

Всього за добу, з 11 по 12 вересня, рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 27 оперативних виїздів: 12 - на ліквідацію пожеж; 1 – на аварійно-рятувальні роботи; 8 – для надання допомоги населенню, правоохоронцям та комунальникам; 1 – на ліквідацію наслідків ДТП; 5 - з інших причин. Також за добу піротехніки ДСНС ліквідували 98 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини